Deze brillen zijn zo...CoolAwesomeSterkStoer

Porsche Design

Porsche Design staat voor precisie, perfectie en maakt gebruik van technische hoogstaande innovaties bij de productie van de monturen. 

DAVIDOFF

De Zino Davidoff groep is in 1980 opgericht. Het is een Zwitsers familiebedrijf. De Davidoff producten staan voor authenticiteit, kwaliteit en vakmanschap. De ingetogen elegantie is het kenmerk van het Davidoff merk. De filosofie achter dit merk is het streven naar perfectie en de passie om de beste te zijn.

Menrad

Modern en verfijnd zijn stijlkenmerken van Menrad. Modieus en uitmuntend in draagcomfort. Menrad legt de lat hoog en hanteert strenge regels voor design, vakmanschap en pasvorm van al haar brillen. Damesmonturen en herenmonturen

JF Rey

J.F. Rey is een Frans brillenmerk opgericht in 1995 door Jean Francois Rey.  De J.F. Rey collectie onderscheidt zich door zijn innovatieve ontwerp en unieke kleurkenmerken, hun trendy karakter wordt getoond tot in de puntjes van de veren. Het verhaal van ieder model vertaalt zich in de subtiel keuze van kleuren en de combinatie van bepaalde materialen om zo af te wijken van de “standaard ontwerpen”. Iedere bril is een kunstwerk op zich.

Johan van Goisern

De kleurrijke monturen van Johann von Goisern worden passievol met de hand gemaakt in Bad Goisern in Oostenrijk. Het drie generaties tellende familiebedrijf Pomberger bestaat al bijna 35 jaar.