Lenstypen

Daglenzen

 

Daglenzen zijn de meest hygi├źnische lenzen die er zijn. Daglenzen worden namelijk dagelijks vervangen en hoeven niet worden schoongemaakt. Bij daglenzen is dus geen contactlensvloeistof nodig. Daarnaast heb je altijd voldoende lenzen op voorraad en hoef je niet bang te zijn om een lens kwijt te raken. Daglenzen zijn daarom ideaal voor tijdens het sporten of voor op vakantie.

Meer weten over daglenzen?

Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

Maandlenzen

Maandlenzen zijn makkelijk in gebruik en worden maandelijks vervangen. Maandlenzen zijn namelijk iets dikker waardoor ze goed schoongemaakt kunnen worden met contactlensvloeistof. Maandlenzen worden gekozen bij dagelijks gebruik waardoor er een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding is.

Meer weten over maandlenzen?

Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

Harde Lenzen

Harde lenzen worden aangemeten naar de vorm van het oog. Harde lenzen worden hierdoor ook wel vormstabiele lenzen genoemd. Harde lenzen uitermate geschikt bij astigmatisme ofwel een hoge cilindrische afwijking. Harde lenzen hebben een hogere zuurstofdoorlaatbaarheid dan zachte lenzen waardoor de kans op infecties wordt verkleind. Daarnaast kunnen harde lenzen tot wel twee jaar gedragen worden. Hierdoor zijn de lenzen voordelig en goed voor het milieu.

Meer weten over harde lenzen?

Neem dan rustig contact met ons op of kom langs in de winkel!

Nachtlenzen

Nachtlenzen

Nachtlenzen corrigeren de sterkte terwijl jij slaapt.

De lenzen drijven op de traanfilm van je oog. Door druk verschil onder de lens krijgt de voorkant van je oog een andere vorm. Door het veranderen van de vorm van je oog kun je overdag goed zien zonder bril of lenzen. Heb jij klachten met je huidige lenzen of vind je het dragen van een bril vervelend? Probeer dan Nachtlenzen. Nachtlenzen geven comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Meer weten over Nachtlenzen?

Neem dan rustig contact met ons op of kom langs in de winkel!

Multifocale Lenzen

 

Multifocale lenzen laten u scherp zien op verschillende afstanden. In multifocale lenzen zitten meerdere sterktes verwerkt. Hierdoor heeft u een betere gezichtsscherpte dichtbij en veraf. Hierdoor kunt u zonder (extra)bril in de meeste omstandigheden goed zien.

Meer weten over multifocale lenzen?

Neem dan rustig contact met ons op of kom langs in de winkel!