Instructievideo's

Daglenzen Inzetten

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je daglenzen inzet. Heb je vragen na het kijken van deze video? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

daglenzen-indoen__1600x1000.png

Daglenzen Uithalen

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je daglenzen uithaalt. Heb je vragen na het kijken van deze video? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

daglenzen-uitdoen__1600x1000.png

Maandlenzen Inzetten

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je maadlenzen inzet. Heb je vragen na het kijken van deze video? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

zachte-lenzen-inzetten__605x378.png

Maandlenzen Uithalen

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je uithaalt. Heb je vragen na het kijken van deze video? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

zachte-lenzen-uithalen__605x378.png

Harde lenzen Inzetten

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je harde lenzen inzet. Heb je vragen na het kijken van deze video? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

harde-lenzen-inzetten__1600x1000.png

Harde lenzen Uithalen

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je harde lenzen uithaalt. Heb je vragen na het kijken van deze video? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

harde-lenzen-uithalen__605x378.png

Nachtlenzen Inzetten

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je nachtlenzen inzet. Heb je vragen na het kijken van deze video? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

nachtlenzen-inzetten__1600x1000.png

Nachtlenzen Uithalen

 In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je nachtlenzen uithaalt. Heb je vragen na het kijken van deze video? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!

nachtlenzen-uithalen__1600x1000.png