“De ideale bril is op maat gemaakt”

Stylingsdagen 22&23 Oktober

 “De ideale bril is op maat gemaakt”

Ongeveer de helft van alle vrouwen en mannen moeten in feite een bril. Maar lang niet iedereen draagt er effectief één. Zeker niet als ze de deur uitgaan, en al helemaal niet als er een feestje in de agenda staat. Maar de bril is weer helemaal hot als accessoire! De Silhouette consulente helpt u dan ook graag verder in de zoektocht naar een ideale bril op de stylingsdagen. Naast advies over de ideale bril krijgt u een make-up sessie, 20% korting op een montuur en een wellness pakket bij aanschaf van een complete bril op sterkte.

Tips & tricks:

Gezichtsvorm: Er zijn twee basisvormen voor de glazen waaruit u kunt kiezen: ronde glazen maken het gezicht zachter, terwijl rechthoekige glazen een scherpere, hardere look creëren. De perfecte bril vormt een contrast tussen de vorm van de brillenglazen en het gezicht.

Wenkbrauwen: De oogcontouren bieden de belangrijkste meetwaarden bij de selectie van uw brillenglazen. De beste oplossing is dat de bovenste rand van het glas de natuurlijke boog van de wenkbrauw volgt.

Kleurkeuze: Sommige kleuren laten uw gezicht stralen terwijl andere u er juist bleek laten uitzien. Kies om uw oogkleur echt goed tot zijn recht te laten komen voor kleuren die elkaar aanvullen. Kies een donkere bril bij lichte ogen en een lichte bril als u donkere ogen heeft. Voor wat betreft huidskleur bestaan er twee basistypes: warm en koel. Bij het warme en donkere type kunt u het beste kiezen voor warmere, glanzende tinten, zoals goudbruine aardetinten. Bij het koele en lichtere type passen zilver, blauw of metallic tinten of lichtere matte kleuren.

Silhouette

Het bedrijf dat in 1964 begon met een visie – de bril als hét accessoire – is uitgegroeid tot ’s werelds belangrijkste fabrikant van lichte brillen van topkwaliteit: Silhouette. Het merk maakt de lichtste brillen ter wereld, met veel liefde voor details en unieke ontwerpen. De brillen worden grotendeels met de hand gemaakt in Oostenrijk, met de allerbeste materialen en nieuwste technologieën. Daarna vertrekken ze naar meer dan honderd landen over de hele wereld. In 1999 bracht Silhouette een revolutie teweeg op de brillenmarkt met zijn innovatieve, lichte (amper 1,8 gram) en randloze bril, de Titan Minimal Art, die gemaakt wordt zonder schroeven of scharnieren. Al tijdens meer dan 35 ruimtereizen droegen de astronauten aan boord brillen van Silhouette. Bovendien hebben enkele van onze modellen een wereldtournee met het Weens Filharmonisch Orkest achter de rug en zweren tal van zwaargewichten uit de entertainmentsector, zakenwereld en politiek bij Silhouette.

Op de stylingsdagen 22 en 23 Oktober krijgt u hulp van een consulente van Silhouette. Wilt u zich aanmelden?

Bel ons dan: 0595 -431344