X-tra Clean ontspiegeling van Rodenstock.
Extra glad. Extra schoon.

 

Zijn uw brillenglazen regelmatig voorzien van vuil en vlekken? En bent u het zat om uw bril dagelijks te poetsen?

Dan hebben wij de oplossing voor u!

Vlekken, stof en vuil op uw brillenglazen worden vaak veroorzaakt door uw omgeving, spetters en het veelvuldig aanraken van de bril met onze handen. En dat is logisch, want een bril is nou eenmaal een gebruiksvoorwerp. Vlekken op de glazen belemmeren ons zicht en het vuil kan de glazen beschadigen. Daarnaast ziet een bril met vuile glazen er niet echt aantrekkelijk uit. Het geeft dan ook een vervelend gevoel als u tijdens een gesprek met een vriend, familielid of collega wordt gewezen op uw vuile brillenglazen.

De revolutionaire X-tra Clean ontspiegeling van Rodenstock biedt de oplossing! Dagelijks uw bril poetsen behoort vanaf nu tot het verleden. Dankzij de innovatieve  ontspiegelingslaag voelen de brillenglazen superglad aan, zodat vuil, stof en vetten geen kans krijgen om zicht te hechten. Het resultaat: schone brillenglazen en minder poetsen!

De voordelen van X-tra Clean ontspiegeling:

  • Uw bril blijft langer schoon
  • X-tra Clean bevat vuil-, water- en stofafstotende eigenschappen
  • Eenvoudig te reinigen zonder strepen en resten

Onderzoek toont aan:

 

93% van brildragers bevestigt dat vingerafdrukken op een brillenglas met X-tra Clean Finish kunnen worden verwijderd zonder strepen achter te laten.

93% van brildragers bevestigt dat brillenglazen met X-tra Clean Finish gemakkelijker te reinigen zijn dan hun huidige brillenglazen vanwege de gladheid van de glazen.100% van de brildragers bevestigd dat brillenglazen met X-tra Clean Finish op de juiste manier kunnen worden gereinigd zonder strepen en residu.