Styling dag bij In 't Veen Optiek

Het is tijd voor iets nieuws! Niet alleen de natuur veranderd van kleur, ook de winkels hebben de frisse kleuren vervangen voor een kleurenpalet met diepe, warme en intense tinten. Woonwinkels, schoenenwinkels en kledingboetieks: waar u ook komt is het een kleurenfeest. De frisse kleuren hebben plaats gemaakt voor diepe en intense kleuren tinten zoals rood, geel, groen en paars.

Ook bij in ’t Veen Optiek worden we blij van de kleuren en nieuwe collectie. Daarom organiseren we een bijzonder evenement voor mensen die zich graag willen laten adviseren op een nieuwe en verrassende manier.

Bent u toe aan een nieuwe bril en wilt u iets anders dan die neutrale uitstraling? Welk montuur is net even anders en heeft een kleur waarop u niet snel uitgekeken raakt? Kom langs en laat u inspireren.

Vrijdag 15 november van 13.30 tot 19.00 bij in ’t Veen Optiek:

De Brillenstylist geeft adviezen in de winkel

Als opticien en stylist weet de Brillenstylist alles van brillen én kleur. Zij geeft u een kleuradvies (t.w.v. € 75,-) en uitleg over het combineren van al die mooie kleuren. Brillenstylist Marije Gerdes en het stylingteam van in ’t Veen Optiek laten u zien welke brillen bij u passen. We werken met de gezichtsscan: we kijken naar uw gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken en vertalen ze naar een passend montuur. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw persoonlijke stijl.

Tijdens deze stylingdag zijn ook twee leveranciers aanwezig met hun hele collectie brillen. Dus zeker geen gebrek aan montuur keuze met de collecties van Dilem en Traction. Dilem is een collectie waarvan de veren van het montuur afgestemd kunnen worden op uw kleding keuze en/of tijd van het jaar. Ideaal voor de mode bewuste man of vrouw die wil variëren met kleuren. Traction Productions is een merk waarin de Franse Couture in de ontwerpen naar boven komt. Het is dan ook een collectie met diverse aparte vormen en kleuren.

U bent van harte welkom tijdens de stylingdag! Kom de uitgebreide collecties bewonderen en/of maak een afspraak voor een kleur- en briladvies door Marije Gerdes van De Brillenstylist.

Op deze speciale styling dag geven wij u 20% korting op de aanschaf van een nieuw montuur. 

maak hier een afspraak!