Styling dag bij In 't Veen Optiek

Ook bij in ’t Veen Optiek worden we blij van de kleuren en de nieuwe collectie. Daarom organiseren we een bijzonder evenement voor mensen die zich graag willen laten adviseren op een nieuwe en verrassende manier.

Bent u toe aan een nieuwe bril en wilt u iets anders dan die neutrale uitstraling? Welk montuur is net even anders en heeft een kleur waarop u niet snel uitgekeken raakt? Kom langs en laat u inspireren.

Vrijdag 27 november van 10.00 tot 17.00 bij in ’t Veen Optiek:

De Brillenstylist geeft adviezen in de winkel

Als opticien en stylist weet de Brillenstylist alles van brillen én kleur. Zij geeft u een kleuradvies (t.w.v. € 75,-) en uitleg over het combineren van al die mooie kleuren. Brillenstylist Marije Gerdes en het stylingteam van in ’t Veen Optiek laten u zien welke brillen bij u passen. We werken met de gezichtsscan: we kijken naar uw gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken en vertalen ze naar een passend montuur. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw persoonlijke stijl.

Tijdens deze stylingdag is er ook een volledige collectie brillen aanwezig van Eyes to Be. Waar In ’t Veen Optiek normaal gesproken op de beurs veel monturen inkoopt. Dus zeker geen gebrek aan montuur keuze met de collecties van Eyes to Be. Zij leveren onder andere Dilem. Dilem is een collectie waarvan de veren van het montuur afgestemd kunnen worden op uw kleding keuze en/of tijd van het jaar. Ideaal voor de mode bewuste man of vrouw die wil variëren met kleuren. 

U bent van harte welkom tijdens de stylingdag! Wegens de Corona maatregelen vragen wij u wel een afspraak te maken voor het bewonderen van de volledige collectie en een kleur- en briladvies door Marije Gerdes van De Brillenstylist.

Op deze speciale stylingdag geven wij u 20% korting op de aanschaf van een nieuw montuur. 

maak hier een afspraak!