Maak je eigen bril bij in ’t veen Optiek!

Een nieuwe school, klas, juf of meester en goed zicht. Daarmee begint uw kind goed aan het nieuwe schooljaar. Tijd om nieuwe dingen te leren en leuke dingen te doen met vriendjes en vriendinnen.

In ’t Veen optiek zorgt ervoor dat uw kind het nieuwe schooljaar in stijl en met goed zicht kan beginnen met de nieuwe collectie kinderbrillen van BBig.

Tegenwoordig vinden kinderen het dragen van een bril steeds leuker. Wel wordt er door het vele leren, gamen, Youtuben, appen en Netflixen steeds meer van de kinderogen gevraagd. Hierdoor adviseren wij het zicht van uw kind regelmatig te laten controleren. Bij In ’t Veen Optiek zijn alle kinderen welkom voor advies. Een oogmeting kan uitgevoerd worden bij kinderen vanaf 8 jaar.

Naast de nieuwe collectie van BBig introduceren wij het Kidsplan. Hiermee heeft uw kind al een bril voor €169.-* en wordt er daarnaast een service abonnement afgesloten voor de ongelukjes tijdens het sporten of buitenspelen. Met het kidsplan heeft uw kind recht op een paar nieuwe glazen bij sterkte veranderingen of schade binnen twee jaar. Daarnaast krijgt uw kind 50% korting op de tweede bril.

Om het dragen van een bril met stijl extra leuk te maken mag uw kind zijn eigen bril bij ons komen inslijpen onder begeleiding van een gediplomeerd opticien.

*vraag naar de voorwaarden in de winkel