HET WORDT WEER TIJD VOOR EEN GOEDE ZONNEBRIL!

HET WORDT WEER TIJD VOOR EEN GOEDE ZONNEBRIL!

‘Is een kwaliteitszonnebril nu echt zoveel beter dan een goedkoper exemplaar, of betaal ik voor het merk?’ Een veelgestelde vraag waar we graag opheldering over willen geven. We zetten de feiten voor u op een rij en laten twee tevreden klanten aan het woord over hun ervaring met zonnebrillen.

 

KRASVAST.

Niets is zo vervelend als een krasje op uw brillenglas. Bij de goedkopere varianten zonnebrillen zijn de glazen vaak niet bestendig tegen krassen. De betere zonnebril daarentegen heeft een sterke toplaag, zodat u ook zonder zorgen uw zonnebril in krasgevoelige situaties, zoals op het strand, kan dragen.

BETER ZICHT.

Bij de betere zonnebril wordt ook geïnvesteerd in goede glazen. Dit merkt u meteen als u door de bril kijkt; rustig en helder zicht en mooie glaskleuren.

UV-BESCHERMING.

Oogletsel door overmatige UV-blootstelling is ernstig en dient vermeden te worden. Wanneer een zonnebril geen goede UV- bescherming heeft, blijven de pupillen verwijd door het donkere glas en krijgen de schadelijke UV-stralen de kans om uw oog te beschadigen. Met een goede zonnebril bent u verzekerd van uitstekende UV- bescherming.

VORMVAST.

Stel u neemt een frisse duik en laat uw kunststof zonnebril in de tussentijd in de zon liggen, dan loopt u het risico dat uw zonnebril zijn vorm verliest. Ineens zit hij niet lekker meer, of glijdt constant van uw neus. Wanneer u kiest voor een betere zonnebril zal u dit niet gebeuren. De betere kunststof brillen worden uit een blok kunststof (acetaat) gehouwen en zijn daardoor zeer vormvast.

AFPASBAARHEID.

Het ultieme comfort van uw zonnebril ervaart u als deze is afgesteld op uw gezicht. Wij kunnen een goede kwaliteitsbril op verschillende plekken afstellen, zoals achter de oren en bij uw neus.

DRAAGCOMFORT.

Een van de meest gehoorde zinnen die wij horen wanneer klanten een goede zonnebril passen is: “Deze zit meteen erg lekker”. De pasvorm, materiaalkeuze en het design zijn met zorg gekozen, zodat de zonnebril vanaf het eerste moment heerlijk zit.

STOOTVAST.

Het zal u maar gebeuren, een auto passeert u, terwijl u op de fiets zit en er spat een steentje precies op uw brillenglas. Bij een goede zonnebril zal het glas niet breken en uw ogen zijn dus uitstekend beschermd.

 

WAAROM NAAR EEN GOEDE OPTICIEN?

  • De perfecte vorm zonnebril voor uw gezicht
  • Originele zonnebrillen
  • Nieuwste collecties
  • Advies in glaskleur voor uw gebruiksmomenten
  • De bril wordt afgepast op uw gezicht
  • Uitstekende service
  • Prettige winkelervaring
  • Zonnebril op sterkte verkrijgbaar

Koop lokaal en trakteer uzelf op een goede zonnebril! Kom gerust langs voor advies en om de nieuwste modellen te passen.

Maak hier een afspraak!