Actie Zonnebril op sterkte


UW ZONNEBRIL OP STERKTE WACHT OP U!

Er zijn vele redenen om een zonnebril op sterkte te dragen. Ik vind het moeilijk om te kiezen welke de beste is. Ze zijn allemaal even belangrijk!

Een goede dagelijkse bescherming van onze ogen tegen schadelijke UV-straling is nodig. Onze huid verzorgen we tegenwoordig optimaal met een hoge beschermingsfactor, maar onze ogen worden nog regelmatig vergeten.  Wij adviseren een goede zonnebril op sterkte, zodat uw ogen maximaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-straling.

Goed zicht is essentieel, vooral wanneer u zich in het verkeer begeeft. Denk bijvoorbeeld aan een felle of laagstaande zon in combinatie met een nat wegdek. In zo’n situatie is een goede zonnebril een absolute must.

Een zonnebril is enorm belangrijk voor een goede bescherming, maar het oog wil ook wat! Het is toch fantastisch om er goed uit te zien met dé perfecte zonnebril? Wij bieden een ruim assortiment zonnebrillen, van elegant tot stoer. Voor welke stijl kiest u?

Wij geven u een reden om niet langer te wachten met een zonnebril op sterkte. Speciaal voor u als trouwe klant hebben we nu een unieke aanbieding:

Het tweede zonneglas gratis, zowel enkelvoudig als ook Multifocaal.