Nieuwe collectie monturen

OXIBIS: PRODUCENT VAN KLEURRIJKE MONTUREN

De brillen van Oxibis zijn kleurrijk. Elk jaar weer komen ze met een kleurrijke, modieuze collectie waarin een variëteit van kleuren centraal staan. De brillen worden geproduceerd in Jura, in Frankrijk. Volgens Oxibis is Jura dan ook de bakermat van de Franse monturen industrie.

Alle collecties zijn ontworpen door de Oxibis ontwerpers. Creativiteit is het sleutelwoord van de Oxibis groep sinds het bedrijf werd opgericht in 1992. Ze concentreren zich op design en niet op licenties. Bij Oxibis worden alle belangrijke trends in de brillen, mode en andere artistieke werelden goed geïnterpreteerd in dynamisch gekleurde frames. Trends worden ontcijferd, aangepast en er wordt een nieuwe draai aangegeven met een specifieke stijl. Met inspiratie van de consumenten, hun smaken, verlangens en persoonlijkheden, gebruiken de ontwerpers al hun expertise om hoogwaardige, creatieve, felgekleurde frames te produceren.

HET GEHEIM VAN OXIBIS

Oxibis gebruikt diverse metaalsoorten voor hun collectie. Deze metalen zijn voorbehandeld met een geheim ingrediënt dat ervoor zorgt dat er een stabiele ondergrond ontstaat. Dit is noodzakelijk voor een perfecte hechting van de lak. De trendy kleuren op de Oxibis monturen worden aangebracht met een nikkelvrije lak. Oxibis garandeert dan ook monturen van kwaliteit met een hoog draagcomfort.