Rodenstock DNEye®: HD-BRILLENGLAZEN DOOR UNIEKE OOGMEETTECHNIEK

Dankzij de nieuwste techniek wordt de beeldkwaliteit van beeldschermen steeds scherper. Fotocamera’s leggen meer details vast. Dezelfde ontwikkeling voltrekt zich in de optiek. Wie optimaal wil profiteren van al deze vernieuwingen, begint natuurlijk met de perfecte bril. Onze specialisten adviseren u graag als het gaat om de juiste oogzorg en de beste brillenglazen. De DNEye® Scanner van onze glasleverancier Rodenstock helpt ons daarbij.

Een DNEye® scan duurt maximaal 90 seconden

Het instrument scant uw ogen met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het maar liefst 1200 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo analyseren we de scherpteafwijking van alle gebieden van uw pupil en de kanteling van de lens tijdens het lezen. Daarnaast meten onze medewerkers de waarden van uw zicht bij het kijken overdag en in het donker, doordat de DNEye® Scanner diverse lichtomstandigheden nabootst. Hierin is het apparaat uniek. Deze meetresultaten worden door onze glasleverancier samengevoegd tot het perfecte brillenglas. Vooral mensen die last hebben van een cilinderafwijking, of slecht kunnen zien tijdens de schemering en ‘s nachts, merken het verschil met DNEye® glazen.

Het resultaat: volledig individuele brillenglazen

  • Glazen met een ongekende scherpte en helderheid
  • Uw ogen hoeven zich minder in te spannen
  • Zie meer details, kleuren en contrast
  • Vermoeide en prikkende ogen tijdens het lezen zijn verleden tijd
  • Altijd optimaal zicht: overdag én ’s nachts

Kosteloos kennismaken?

Maak dan snel een afspraak voor een kosteloos oogonderzoek tijdens de DNEye® Road show voor onze winkel op vrijdag 9 maart a.s. van 09:30 tot 17:30 uur. Tijdens deze dagen ontvangt u eenmalig een giftcard t.w.v. € 100,- korting op de aankoop van een complete bril met Rodenstock multifocaalglazen met DNEye® techniek.